logo shcc

LOGO OKRAOLEMME MUKANA OKRASSA 4-7.7.2018 klo 9-17

Suomen Highland Cattle Club ry E353 

Tule tapaamaan meitä osastolle. Kerromme tietoa rodusta, kasvatuksesta ja ylämaankarjan lihasta.
Tuotemyyntiä  - upeat hc-aiheiset mukit, haikku-reppuja, pehmohaikkuja, T-paitoja aikuisille ja lapsille, vuosikirjoja jne. - käteismyynti!
Kotieläinosastolla nähtävillä highland cattle -rotuinen lehmä Diandra ja sen vasikka. NÄHDÄÄN ORIPÄÄSSÄ!
 

LL sivustaSuomen Highland Cattle Club ry:n ylämaankarjan lihaan ja lihan suoramyyntiin keskittyvä Laitumelta Lautaselle-sivusto on avattu osoitteessa:

www.laitumeltalautaselle.fi

Sivustolta löydät helposti tietoa ylämaankarjan lihasta, sen eduista,
ylämaannaudan kasvatuksesta sekä ylämaannaudan lihaa suoramyyviä tiloja helposti kartalta.

Tervetuloa tutustumaan sivustoon!

SHCCry AO2018Suomen Highland Cattle Club ry kiittää kaikkia Avoimet ovet-tapahtumassa viime lauantaina mukana olleita tiloja sekä erityisesti kaikkia tiloilla vierailleita kuluttajia ja rodusta kiinnostuneita! Päivä oli aurinkoinen ympäri Suomen ja päivästä on kuulunut paljon hyvää. Tiloilla on ollut monipuolista ohjelmaa ja runsaasti vierailijoita, ylämaankarjasta on jälleen jaettu runsaasti tietoa. Kiitos kaikille tapahtumiin osallistuneille!

logowww SHCCry tiedote 4.5.2018
Ylämaankarjan rotuyhdistys Suomen Highland Cattle Club ry pyrkii edistämään hyvää karjankasvatustapaa ja eläinten hyvinvointia. Se ei hyväksy eläinten hoidon laiminlyöntiä eikä eläinten huonoa kohtelua.
Yhdistyksen hallitus on keskustellut Siikajokilaakso-lehdessä 30.4.2018 uutisoidusta, yli 80 ylämaankarjannaudan kuolemaan johtaneesta tapauksesta.
Mahdolliset eläinsuojelurikkomukset tulee aina tutkia viranomaisteitä. Yhdistyksen hallitus pitää tapausta erittäin vakavana, mutta ei voi kommentoida tapausta tarkemmin, koska poliisin ja Eviran tutkimukset ovat kesken.

 

Ylös