logo shcc
Elmalogo copy

Mukava ja antoisa Elma - viikonloppu takana myös SHCC ry:n osalta!

Kiitos messuille osallistuneille talkoolaisille sekä erityisesti messuvieraille. Päivät olivat täynnä menoa ja meininkiä, kun osastollamme vierailijoiden lisäksi saimme seurata aitiopaikalta Eläinareenan mahtavia tapahtumia ja esityksiä ratsastusnäytöksistä alpakka-agilityyn ja paimenkoirien työnäytöksistä possujen puuhailuun!

Erityiskiitos ja huomionosoitus messujärjestäjille ja näytteilleasettajille sekä upeille eläintenhoitajaopiskelijoille eri oppilaitoksista, jotka hoitivat koko viikonlopun ajan messueläimiä ympäri vuorokauden sekä tekivät tärkeitä hoito- ja huoltotöitä eläimille päivittäin. Teitä oli ilo seurata!

Oppilaitoksille tiedoksi, että Suomen Highland Cattle Club ry:hyn yhteyttä ottamalla, autamme mielellämme löytämään oppilaitoksenne läheltä highland-tiloja, joissa vierailla tutustumassa ja perehtymässä rotuun!

 

 

hc muki

 

  10.09.13 kalv og hest 077

 Norja2019 kutsuu Highland cattle - sisarjärjestöjen kasvattajia ja rodun ystäviä Pohjoismaiseen tapaamiseen 12.-15.9.2019.
 Alustava ohjelma.  (päivitetty 16.3.) Lisätietoja matkaohjelmasta myöhemmin.nhcf v1 2016 150x150

Imatra1Suomen Highland Cattle Club ry:n

kevättapaaminen ja vuosikokous vietettiin tänä vuonna kolmipäiväisenä 8. -10.2.2019 Imatran seudulla. Yhteensä viikonlopun aikana osallistujia tapahtumiin oli yli 50 yhdistyksen jäsentä. Perjantaina vierailtiin Innalanmäen tilalla, lauantainaMatintalon luomutilalla ja sunnuntaina Willelän tilalla. Tämän lisäksi eläinlääkäri Ulla Eerola piti poikima-apuluennon lauantaina, parahiksi ennen poikimakauden alkua. Haikkupallo hallussa-teemalla keskusteltiin perjantai-iltana highlandien kasvatukseen liittyvistä asioista, mukana Faban emoneuvoja Eija Rantanen, ja samat keskustelut jatkuivat läpi viikonlopun. Lauantai-iltana kokoonnuttiin Imatran kylpylässä yhteiselle illalliselle.

fabaxSiemenvarastosta tarjolla keväällä 2019

Lisätietoja antaa jalostusagronomi Kaisa Sirkko, Faba osk (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 0400 614 084)
 
 

Ylös