logo shcc

LOGO OKRA

SHCCry. on mukana Okrassa Oripään lentokentällä 3.-6.7.2019 klo 9-17

OKRA – se oikea maatalousnäyttely - Oripään lentokentälle laajasti levittäytyvä OKRA-maatalousnäyttely avaa porttinsa jälleen 3.-6.7.2019.

OKRA tarjoaa alansa ammattilaisille kattavan katsauksen koko maatalousalaan. Esillä ovat uusimmat koneet, laitteet, tuotteet ja palvelut, joten nähtävää ja koettavaa löytyy vaikka useamman päivän ajaksi. Näyttely avautuu suurempana kuin koskaan.hc muki

Elmalogo copy

Mukava ja antoisa Elma - viikonloppu takana myös SHCC ry:n osalta!

Kiitos messuille osallistuneille talkoolaisille sekä erityisesti messuvieraille. Päivät olivat täynnä menoa ja meininkiä, kun osastollamme vierailijoiden lisäksi saimme seurata aitiopaikalta Eläinareenan mahtavia tapahtumia ja esityksiä ratsastusnäytöksistä alpakka-agilityyn ja paimenkoirien työnäytöksistä possujen puuhailuun!

Erityiskiitos ja huomionosoitus messujärjestäjille ja näytteilleasettajille sekä upeille eläintenhoitajaopiskelijoille eri oppilaitoksista, jotka hoitivat koko viikonlopun ajan messueläimiä ympäri vuorokauden sekä tekivät tärkeitä hoito- ja huoltotöitä eläimille päivittäin. Teitä oli ilo seurata!

Oppilaitoksille tiedoksi, että Suomen Highland Cattle Club ry:hyn yhteyttä ottamalla, autamme mielellämme löytämään oppilaitoksenne läheltä highland-tiloja, joissa vierailla tutustumassa ja perehtymässä rotuun!

Imatra1Suomen Highland Cattle Club ry:n

kevättapaaminen ja vuosikokous vietettiin tänä vuonna kolmipäiväisenä 8. -10.2.2019 Imatran seudulla. Yhteensä viikonlopun aikana osallistujia tapahtumiin oli yli 50 yhdistyksen jäsentä. Perjantaina vierailtiin Innalanmäen tilalla, lauantainaMatintalon luomutilalla ja sunnuntaina Willelän tilalla. Tämän lisäksi eläinlääkäri Ulla Eerola piti poikima-apuluennon lauantaina, parahiksi ennen poikimakauden alkua. Haikkupallo hallussa-teemalla keskusteltiin perjantai-iltana highlandien kasvatukseen liittyvistä asioista, mukana Faban emoneuvoja Eija Rantanen, ja samat keskustelut jatkuivat läpi viikonlopun. Lauantai-iltana kokoonnuttiin Imatran kylpylässä yhteiselle illalliselle.

fabaxSiemenvarastosta tarjolla keväällä 2019

Lisätietoja antaa jalostusagronomi Kaisa Sirkko, Faba osk (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 0400 614 084)
 
 

Ylös