logo shcc

SHCCry AO2018AVOIMET OVET YLÄMAANKARJATILOILLA LAUANTAINA 9.6.2018!

Suomen Highland Cattle Club ry:n 21 jäsentilaa avaavat ovensa kuluttajille, kasvattajille ja muille ylämaankarjan kasvatuksesta kiinnostuneille lauantaina 9.6.2018. klo 11-15. Osallistuvat tilat ja kunkin tilan päivän ohjelmatarjonnan löydätte oheisesta ESITTEESTÄ.

Toivotamme teidät tervetulleiksi tutustumaan ylämaankarjaan ja sen kasvatuksen ominaispiirteisiin jäsentiloillemme lauantaina 9.6.2018!

logowww SHCCry tiedote 4.5.2018
Ylämaankarjan rotuyhdistys Suomen Highland Cattle Club ry pyrkii edistämään hyvää karjankasvatustapaa ja eläinten hyvinvointia. Se ei hyväksy eläinten hoidon laiminlyöntiä eikä eläinten huonoa kohtelua.
Yhdistyksen hallitus on keskustellut Siikajokilaakso-lehdessä 30.4.2018 uutisoidusta, yli 80 ylämaankarjannaudan kuolemaan johtaneesta tapauksesta.
Mahdolliset eläinsuojelurikkomukset tulee aina tutkia viranomaisteitä. Yhdistyksen hallitus pitää tapausta erittäin vakavana, mutta ei voi kommentoida tapausta tarkemmin, koska poliisin ja Eviran tutkimukset ovat kesken.

 

jonossaSuomen Highland Cattle Club ry:n Vuosikokous ja kevättapaaminen sijoittui Oulun seudulle 3.-4.3.2018!

Lauantaina vierailtiin kahdella kasvattajatilalla, kiitokset Rantsilaan Johanna ja Jani Sovisalolle sekä Eero ja Minna Braggelle Lumijoelle. Sunnuntaina vuorossa oli Oulun Eedenissä vuosikokous sääntömääräisine asioineen ja hallituksen valinta toimintakaudelle 2018. Yhdistyksen Ylpeys -kiertopalkinto 2017 luovutettiin Sami Jutilalle, Vesilahteen. Yhdistys halusi muistaa Terhi Karisalmea, Jämsästä kertaluontoisella Sisu-palkinnolla - yhdistyksen jäsen, joka suurella sitkeydellä ja sisukkuudeella ajoi tärkeää asiaa aina Eu-tasolla asti.
Kokouksen jälkeen kuultiin luento  "Kotimaisen naudanlihantuotannon ympäristövaikutukset", Sanna Hietala, Luke Oulu.
 

SHCCry Sääntömääräinen kevätkokous 2018 - pöytäkirja

SHCCry järjestää kansallisen ylämaankarjan arvostelunäyttelyn LA 15.9 Porvoossa.
Tuomarina toimii Mr. Alan Bosomworth, Skotlanti
 
Näyttelystä ohjelmatiedot ym. lähempänä ajankohtaa,
seuraa ilmoittelua!
 
 

 

 

Ylös