logo shcc

LL sivustaSuomen Highland Cattle Club ry:n ylämaankarjan lihaan ja lihan suoramyyntiin keskittyvä Laitumelta Lautaselle-sivusto on avattu osoitteessa:

www.laitumeltalautaselle.fi

Sivustolta löydät helposti tietoa ylämaankarjan lihasta, sen eduista,
ylämaannaudan kasvatuksesta sekä ylämaannaudan lihaa suoramyyviä tiloja helposti kartalta.

Tervetuloa tutustumaan sivustoon!

pokaaliriviPORVOO2018

SHCCry:n kansallinen ylämaankarjan arvostelunäyttely järjestetään LA 15.9 Porvoossa Grottabackan tilalla.

Tuomari Mr Alan Bosomworth, Skotlanti

PORVOO2018 näyttelyyn eläinten osallistumisilmoitus sekä eläintietojen ilmoitus tehdään linkin
 https://goo.gl/forms/Jd7Ugb9Wxcr5FIhz1   kautta.

*Näyttelyyn tulevilta eläimiltä vaaditaan salmonellatodistus(enintään 30vrk) ja ETU todistus.
*Eläinpaikkamaksu 30€/eläin, 3eläintä tai useampi 25€/eläin.
*Ilmoita osallistuvien näyttelyeläinten määrä 15.7 mennessä, yksilötietoja voi päivittää osallistumisilmoituslinkin kautta 31.7 asti.

Lisätietoja:
Hanna Wallenius-Sevelius  040 5765 939

SHCCry näyttelysäännöt

 

SHCCry AO2018Suomen Highland Cattle Club ry kiittää kaikkia Avoimet ovet-tapahtumassa viime lauantaina mukana olleita tiloja sekä erityisesti kaikkia tiloilla vierailleita kuluttajia ja rodusta kiinnostuneita! Päivä oli aurinkoinen ympäri Suomen ja päivästä on kuulunut paljon hyvää. Tiloilla on ollut monipuolista ohjelmaa ja runsaasti vierailijoita, ylämaankarjasta on jälleen jaettu runsaasti tietoa. Kiitos kaikille tapahtumiin osallistuneille!

logowww SHCCry tiedote 4.5.2018
Ylämaankarjan rotuyhdistys Suomen Highland Cattle Club ry pyrkii edistämään hyvää karjankasvatustapaa ja eläinten hyvinvointia. Se ei hyväksy eläinten hoidon laiminlyöntiä eikä eläinten huonoa kohtelua.
Yhdistyksen hallitus on keskustellut Siikajokilaakso-lehdessä 30.4.2018 uutisoidusta, yli 80 ylämaankarjannaudan kuolemaan johtaneesta tapauksesta.
Mahdolliset eläinsuojelurikkomukset tulee aina tutkia viranomaisteitä. Yhdistyksen hallitus pitää tapausta erittäin vakavana, mutta ei voi kommentoida tapausta tarkemmin, koska poliisin ja Eviran tutkimukset ovat kesken.

 

Ylös