logo shcc

19Oletko aloittamassa ylämaankarjan kasvatusta? Olet oikeassa paikassa.

Suomen Highland Cattle Club ry:n tarkoituksena on tehdä tunnetuksi highland cattle -rotua, Skotlannin ylämaankarjaa, edistää ja tukea kasvatustoimintaa Suomessa sekä toimia kasvattajien valtakunnallisena yhdyssiteenä. Yhdistyksen sivuilta saat runsaasti tietoa rodusta, sen kasvatuksesta ja rodun ominaispiirteistä, joihin on hyvä tutustua ennen kasvatuksen aloittamista. Yhdistys järjestää vuosittain kevät- ja syystapaamisia, kansallisen highland-näyttelyn sekä erilaisia tapahtumia ja koulutuksia ympäri Suomen. Muut kasvattajat myös mielellään auttavat ja kertovat karjankasvatuksesta ja avaavat oviaan tutustumista varten.

Jäsenenä pääset mukaan aktiiviseen rotuyhdistykseen, saat kontakteja muihin kasvattajiin ja pääsyn kasvattajien väliselle Foorumille. Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen tilille, lisäohjeet: Liity jäseneksi

Yhdistys on koonnut sivuilleen ohjeita ja vinkkejä, joihin tutustua ennen karjan hankkimista. Yhdistyksellä on myös alueneuvojalistaus, josta löytyy henkilöitä, jotka mielellään auttavat ja vastaavat mielessä oleviin kysymyksiin.

 

Tervetuloa rodun pariin.

Ylös