logo shcc

Imatra1Suomen Highland Cattle Club ry:n

kevättapaaminen ja vuosikokous vietettiin tänä vuonna kolmipäiväisenä 8. -10.2.2019 Imatran seudulla. Yhteensä viikonlopun aikana osallistujia tapahtumiin oli yli 50 yhdistyksen jäsentä. Perjantaina vierailtiin Innalanmäen tilalla, lauantainaMatintalon luomutilalla ja sunnuntaina Willelän tilalla. Tämän lisäksi eläinlääkäri Ulla Eerola piti poikima-apuluennon lauantaina, parahiksi ennen poikimakauden alkua. Haikkupallo hallussa-teemalla keskusteltiin perjantai-iltana highlandien kasvatukseen liittyvistä asioista, mukana Faban emoneuvoja Eija Rantanen, ja samat keskustelut jatkuivat läpi viikonlopun. Lauantai-iltana kokoonnuttiin Imatran kylpylässä yhteiselle illalliselle.

Imatra 2Sunnuntaiaamuna vuosikokouksessa käytiin läpi sääntömääräiset asiat sekä valittiin toimihenkilöt yhdistyksen hallitukseen. Kokouksen puheenjohtajana toimi Anneli Valta-Lisitsin, Lapinlahdelta ensimmäisenä naisena pitkään aikaan. Yhdistykselle valittiin myös uusi puheenjohtaja Arja Primiettan jättäyttessä useamman vuoden jälkeen taka-alalle. Vuosikokous valitsi yksimielisesti kaudelle 2019 yhdistyksen puheenjohtajaksi Nina Lappalaisen, Taipalsaarelta. Arja ja Markku Primietta, Hangosta lahjoittivat puheenjohtajalta toiselle kiertävän Puheenjohtajan käädyn, jonka pohjana on sonnin nenärengas ja johon taontatyön on tehnyt Onnellisen Sepän paja Billnäsissä. Ensimmäisenä käätyä pääsee yhdistyksen toimissa käyttämään siis Nina. Onnea uudelle puheenjohtajalle ja kiitos Arjalle kaikesta!

Suomen Highland Cattle Club ry:n hallitus 2019

Yhdistyksen Ylpeys- 2018 jaettiin Johanna Rotola-Pukkilalle, Kauhajoki hänen pitkäaikaisesta työstään yhdistyksen eri tehtävissä sekä pyyteettömästä avustaan, jota hän niin monelle on vuosien aikana antanut. Onnea Johanna!

Kiitos kevättapaamiseen osallistuneille, oli hienoa, että mukana oli myös paljon ensikertaa yhdistyksen tapahtumaan mukaan lähteneitä!
Kiitos tilavierailukohteille ja järjestelyissä mukana olleille. 
Onnea uudelle hallitukselle ja tapahtumarikasta vuotta 2019 toivottaen!

Kiitos sponsoreille:

VAINION TEURASTAMO        KANTTURA OY      MTK-Kaakois-Suomi

 

 

SHCCry Imatra pöytäkirja 10.2.2019

SHCCry Toimintakertomus 2018

SHCCry toimintasuunnitelma 2019

 

Ylös