logo shcc

Merja ja Jukka Kangasmäki

Lion of Kangasmäki

Musta, hyvinkasvanut ,lihaksikas sonnipoika valmiina kesätöihin 2019. Kiltti,rauhallinen ja sosiaalinen kaveri.

JA +15,emoindeksi 109, Painot 34-219-371

Isänä on tilallamme aiemmin astunut luottosonnimme Eagle of Lakeus, JA+13, joka on esitelty tilasonnit osiossa. Eaglen jälkeläisillä oli pienet syntymäpainot mutta silti todella hyvät kasvut.Emänä tällä pojalla on Honey of Kangasmäki,joka on oma kasvattimme ja jonka jälkeläiset ovat järjestään kookkaita sekä hyvärakenteisia. Honeyn JA +18 ja sen kantakirja on nähtävillä liitteissä.

Mahtuu asustelemaan kotitilalla kesään saakka

Lisätietoja Merja 040-7569296 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Leonardo of Kangasmäki

Hyvin kasvanut ja kesätöihin 2019 valmis musta hurmuri. Erittäin rauhallinen ja sosiaalinen kaveri.

JA +5, emoindeksi 108, Painot 30-222-334

Emänä: oma kasvattimme, hyviä vasikoita pyöräyttelevä Ida of Kangasmäki JA+13, kantakirja liitteissä. Isä Wuoren Fergu JA+3, esitelty sekä siitossonni osiossa sekä myytävissä sonneissa.

Mahtuu asustelemaan kotitilalla kesään saakka. 

Lisätietoja Merja 040-7569296 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Wuoren Fergu

Parhaassa iässä oleva hyvärakenteinen, pitkä runkoinen,syvärintainen,suoraselkäinen poika, kokonaisluokituspisteet 85 eli erittäin hyvä.

Tämän pojan pylly on haikulle epätavallisen muhkea,näitä on harvoin tarjolla! Syntymäpainot keskimääräiset,  helpot poikimiset myös hiehoilla.

Isänsä on upea ja voitokas tuontisonni Donnchadh of Miungairigh,joka on esitelty tilasonnit osiossa.

Vielä useita hyviä työvuosia jäljellä. Mahtuu asustelemaan kotitilalla ensi kesään saakka,mutta aikaisempi siirto = huomioidaan hinnassa.

Lisätietoja Merja 040-7569296 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Oliver Dubh of Riverhill

Oliver on nuori, lupaava, erittäin rauhallinen ja hyvin kasvanut sonni. Aloitti työt isohkossa mammalaumassa kesällä 2018 ja tulokset nähtävillä huhtikuulta alkaen.

Pieni emolauma+hyvärakenteinen siitossonni

ELÄIMIÄ MYYNNISSÄ NIIN KAUAN KUIN TÄMÄ ILMOITUS ON ESILLÄ, POISTETAAN ILMOITUS KUN SE EI ENÄÄ OLE AIHEELLINEN !

Myytävänä yhteenhitsautunut, pienehkö lauma emoja sekä niille sopiva siitossonni Wuoren Fergu. Fergu on hyvärunkoinen, hyväsukuinen ja hyvätapainen, haikulle epätavallisen, erittäin muhkean( katso liite) pyllyn omaava. Näitä on harvoin tarjolla !  HUOM! Fergua ei ole pakko sisällyttää kauppaan, emot ovat myynnissä myös ilman sonnia! Tietoja tilasonnit kansiossa ja lisää kuvia https://www.facebook.com/kangasmaen.highland/

Nuorilla emoilla on isänä Eagle of Lakeus (tietoa tilasonniosiosta) Ovat nyt kantavia Fergusta ja poikimiset odotettavissa huhtikuun alkupuolelta alaken.Emojen siirto olisi mahdollista tammikuussa vieroituksen jälkeen. Fergu mahtuisi asustelemaan kotitilalla ensi kesään saakka.

Tilallamme on kasvatettu haikkuja vuodesta 2003 saakka ja kuulumme karjantarkkailuun. Olemme uusien kasvattajien tukena aina kasvatuksen alkumetreillä neuvojen ja vinkkien muodossa.

Lisätietoja Merjalta 040-7569296 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

www.kangasmaenhighland.com

 

2017 syntyneitä hiehoja teuraskasvatukseen

Muutama 2017 syntynyt hyvään kasvunalkuun päässyt hieho joutaisi meitä teuraskasvatukseen.

Olemme luomutila. 

Kangasmäen Highland / luomutilan eri ikäisiä hiehoja sekä lehmiä

ELÄIMIÄ EDELLEEN MYYTÄVÄNÄ NIIN KAUAN KUIN ILMOITUS ON ESILLÄ,POISTETAAN KUN ILMOITUS EI ENÄÄ OLE AIHEELLINEN !

Myytävät hiehot ovat syntyneet 2016, 2017 ja 2018. Vuonna 2016 syntyneet ovat kantavia Oliver Dubh of Riverhillistä. Nuoria emoja on myytävissä siten,että siirto tapahtuisi vieroituksen jälkeen tammikuussa.

Isinä suurella joukolla hiehoja on Eagle og Lakeus. Eagle oli faban liharotuisten parhaat 2015 listauksessa Highland sonnien nro 2 sekä v.2016 nro 3 kokonaisjalostusarvon perusteella. Eagle periytti tilallamme pieniä syntymäpainoja kasvusta kuitenkaan tinkimättä.

Kesästä 2015 saakka tilallamme astunut Wuoren Fergu on isänä osalla hiehoista. Fergu omaa komean rungon sekä hyvän suvun: isänsä Donnchadh of Miuangairigh on Obanin luokkavoittaja, Virtual Highland Cattle Shown uroschampion sekä Seinäjoen vuosinäyttelyn uroschampion.

Molemmat sonnit on esitelty eläinpörssin "tilasonnit" osiossa.

Isinä meillä ovat vaikuttaneet myös mm. Okran varachampion v.2008 Uilleam of Brunnila ja Saksantuontisonnimme Cranach von Greenfield.

Olemme kasvattaneet highlandeja vuodesta 2003 ja tilamme kuuluu karjantarkkailuun. Lisätietoja ja kuvia myös www.kangasmaenhighland.com ja https://facebook.com/kangasmaen.highland/ 

Olemme aina uusien kasvattajien tukena neuvojen ja vinkkien muodossa kasvatusuran alkutaipaleella.

Lisätietoja joko sähköpostilla taikka Merja 040-7569296

Wuoren Fergu

- Syvärintainen, pitkärunkoinen, suoraselkäinen, syntymäpainot keskimääräiset, helpot poikimiset myös hiehoilla.

-Astunut tilallamme kesästä 2015 saakka. Jälkeläisiä tilalla, sekä hiehoja että sonneja. Lisää tulossa kesällä 2018.

-Isänsä Donnchadh of Miuangairigh on mm.Obanin luokkavoittaja vuodelta 2012 Skotlannissa, Virtual Highland Cattle Shown uroschampion vuonna 2012 ja 2013 sekä uroschampion Seinäjoen vuosinäyttelyssä 2013.

 

Kangasmäen Highland

Highland cattle lihatuotteita tilamyymälästä sopimuksen mukaan. www.kangasmaenhighland.com

Eagle of Lakeus

Faban listaamien liharotuisten eläinten parhaat 2015 listalla Highland sonnien nro 2 kokonaisjalostusarvon perusteella, sekä vuonna 2016 nro 3 !

Kiltti ja rauhallinen, työnsä tunnollisesti hoitava. Periyttää pieniä syntymäpainoja kasvuista kuitenkaan tinkimättä.

Muuttanut uuteen kotiin 1.7.2017. Meiltä Eaglen jälkeläisiä löytyy monesta ikäryhmästä. Viimeisimmät ovat syntyneet keväällä 2017. 

Ylös