logo shcc
20.06.2018

Kangasmäen Highland / luomutilan eri ikäisiä hiehoja sekä lehmiä

Gold,Highland Cattle Virtual Show 2017 luokka 14. Yleisön suosikki nro1 ja tuomariston nro2 Gold,Highland Cattle Virtual Show 2017 luokka 14. Yleisön suosikki nro1 ja tuomariston nro2

ELÄIMIÄ EDELLEEN MYYTÄVÄNÄ NIIN KAUAN KUIN ILMOITUS ON ESILLÄ,POISTETAAN KUN ILMOITUS EI ENÄÄ OLE AIHEELLINEN !

Myytävät hiehot ovat syntyneet 2016, 2017 ja 2018. Vuonna 2016 syntyneet ovat kantavia Oliver Dubh of Riverhillistä. Nuoria emoja on myytävissä siten,että siirto tapahtuisi vieroituksen jälkeen tammikuussa.

Isinä suurella joukolla hiehoja on Eagle og Lakeus. Eagle oli faban liharotuisten parhaat 2015 listauksessa Highland sonnien nro 2 sekä v.2016 nro 3 kokonaisjalostusarvon perusteella. Eagle periytti tilallamme pieniä syntymäpainoja kasvusta kuitenkaan tinkimättä.

Kesästä 2015 saakka tilallamme astunut Wuoren Fergu on isänä osalla hiehoista. Fergu omaa komean rungon sekä hyvän suvun: isänsä Donnchadh of Miuangairigh on Obanin luokkavoittaja, Virtual Highland Cattle Shown uroschampion sekä Seinäjoen vuosinäyttelyn uroschampion.

Molemmat sonnit on esitelty eläinpörssin "tilasonnit" osiossa.

Isinä meillä ovat vaikuttaneet myös mm. Okran varachampion v.2008 Uilleam of Brunnila ja Saksantuontisonnimme Cranach von Greenfield.

Olemme kasvattaneet highlandeja vuodesta 2003 ja tilamme kuuluu karjantarkkailuun. Lisätietoja ja kuvia myös www.kangasmaenhighland.com ja https://facebook.com/kangasmaen.highland/ 

Olemme aina uusien kasvattajien tukena neuvojen ja vinkkien muodossa kasvatusuran alkutaipaleella.

Lisätietoja joko sähköpostilla taikka Merja 040-7569296

Lisätietoa

  • Syntymämaa: Suomi
  • Väri: -
  • Luokittelu: -
  • Status: luomu
  • Faba: karjantarkkailutila
  • Naseva: kyllä
  • Ett koe: -

Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa:

Ylös