logo shcc

Johanna Rotola-Pukkila

Bentalla of Riverhill

Bentalla on valmiina kesätöihin! Huhtikuussa täyttää 2 vuotta. Rauhallinen, hyvärakenteinen ja hyväjalkainen nuorsonni. Pitkähkö selkä. Eläimen valokuvaaminen on osoittautunut haasteelliseksi eli sonni ei ole kuvassa parhaimmillaan...yritetään parempaa kuvaa.

Bentallan emä on teräsmuori Molag 2 of Brunnila, joka tekee vain hyviä vasikoita! Molagin emä on legendaarinen Emilia Fox of Blocken ja isä King John von Hackenstedt (molemmat Saksasta). Bentallan isä on Skottituonti Angus of Tordarroch (Bentalla of Glengarnock x Alice 4th of Tordarroch), kts. tilasonnit-osiosta.Tämän sonnin sekä emä että emäinisä ovat mustia eli teoriassa musta väri vahvana.

Sonni myydään kantakirjattuna ja loislääkittynä. Kuljetus onnistuu omalla kärryllämme!

Lisätiedot Johannalta 040-7267725 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Arthur 2. of Riverhill

2-vuotta täyttävä nuorsonni valmiina töihin tulevana kesänä! Rauhallinen ja hyvärakenteinen sonnipoika, erittäin hyväasentoiset jalat ja hyvät sorkat. Valokuvaaminen on haastavaa eli poju ei ole kuvassa parhaimmillaan ;-)....yritämme parempaa otosta.

Sonnin isä Skottituonti Angus of Tordarroch (Bentalla of Glengarnock x Alice 4th of Tordarroch), kts. tilasonnit-osiosta. Emä omakasvattimme Molag 3. of Riverhill. Molagin emä on Molag 2. of Brunnila (Emilia Fox of Blocken x King John von Hackenstedt), Molag 3:n isä Saksantuonti Otfried vom Eiserbachtal (Oskar II von Sunderberg x Pat vom Eiserbachtal). Arthurin emä Molag tuli näyttelyssä hopealle vuotiaissa hiehoissa Seinäjoella 2013.

Lisätietoja Johannalta 040-7267725 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sonni myydään kantakirjattuna ja loislääkittynä. Kuljetus onnistuu omalla kärryllämme!

Angus of Tordarroch

Hamish Dubh of Rekola

Hamish on ystävällinen ja hyvärakenteinen sonni. Ensimmäiset jälkeläiset syntyneet keväällä 2015 ja 2016 jälkikasvua tuli lisää. Hyvin vahva mustan värin periyttäjä.

Riverhill`s Highland

Suoraan tilalta mureutetut, vacumiin pakatut paistit, fileet, jauheliha ja jalosteet. Luomukotieläintilalta, eettisesti ja ekologisesti perinnebiotooppeja hyödyntäen.

Soita ja kysy lisää! 040-7267725 / Johanna

Otfried vom Eiserbachtal

Otfried eli kotoisasti Otto Möttönen oli erittäin rauhallinen ja ystävällinen sonni. Jätti tasaista, laadukasta jälkeä.  Äkillisen ja vakavan sorkkavaurion vuoksi laiduntaa vihreämmillä laitumilla....

Ylös