logo shcc

Johanna Rotola-Pukkila

Teuraskypsiä hiehoja!

Myydään 3 LUOMUhiehoa vaikka heti teurastettavaksi - tai laidunkauden jälkeen. Halutessasi voimme kuljettaa eläimet teurastamolle joko Hahtolaan tai Vuorenmaalle, jos aikataulutus onnistuu ja kyseiset teurastamot sopii ostajalle. Nouto kotitilalta toki onnistuu.

Hinta sopimuksen mukaan per teuraskilo. Hiehot ovat laidun/luonnonlaidun ruokittuja ja säilörehu laidunkauden ulkopuolella. Hiehot ovat sopivassa kunnossa, ei laihoja eikä liioin läskejäkään. 1 hiehoista on 3-vuotias ja kaksi muuta ovat 2-vuotiaita.

Ota rohkeasti yhteyttä Johannaan 040-7267725 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Dalriada of Riverhill

Dalriada on kaksi vuotta täyttänyt nuori sonni valmiina töihin! Rauhallinen ja hyvärakenteinen sonni hyvistä vanhemmista. Molemmat vanhemmat näyttelyissä palkittu. Isä aito Skotti. Dalriadan emän Fionan takana vaikuttavat emä Funny Girl of Heli`s Highland (Fiona von Greenfield x Craig F of Drenthe) ja Fionan isä Lasse of Vainio-Ketola (Bonnie von der Haardt x Lasgaire Dubh 2. von Jiggel). Dalriadan isän Anguksen vanhemmat Bentalla of Glengarnock & Alice 4. of Tordarroch. Angus-isän kuva tilasonnit-osiossa.

Lisätiedot Johannalta: 040-7267725 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kuljetus onnistuu omalla kärryllämme!

Angus of Tordarroch

Hamish Dubh of Rekola

Hamish on ystävällinen ja hyvärakenteinen sonni. Ensimmäiset jälkeläiset syntyneet keväällä 2015 ja 2016 jälkikasvua tuli lisää. Hyvin vahva mustan värin periyttäjä.

Riverhill`s Highland

Suoraan tilalta mureutetut, vacumiin pakatut paistit, fileet, jauheliha ja jalosteet. Luomukotieläintilalta, eettisesti ja ekologisesti perinnebiotooppeja hyödyntäen.

Soita ja kysy lisää! 040-7267725 / Johanna

Otfried vom Eiserbachtal

Otfried eli kotoisasti Otto Möttönen oli erittäin rauhallinen ja ystävällinen sonni. Jätti tasaista, laadukasta jälkeä.  Äkillisen ja vakavan sorkkavaurion vuoksi laiduntaa vihreämmillä laitumilla....

Ylös