logo shcc

Johanna Rotola-Pukkila

Teuraskypsiä hiehoja!

Myydään 2 LUOMUhiehoa vaikka heti teurastettavaksi - tai laidunkauden jälkeen. Halutessasi voimme kuljettaa eläimet teurastamolle joko Hahtolaan tai Vuorenmaalle, jos aikataulutus onnistuu ja kyseiset teurastamot sopii ostajalle. Nouto kotitilalta toki onnistuu!

Hinta sopimuksen mukaan per teuraskilo. Hiehot ovat laidun/luonnonlaidun ruokittuja ja säilörehu laidunkauden ulkopuolella. Hiehot ovat sopivassa kunnossa, ei laihoja eikä liioin läskejäkään. Molemmat hiehot ovat 2-vuotiaita (syntyneet keväällä 2017).

Ota rohkeasti yhteyttä Johannaan 040-7267725 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Angus of Tordarroch

Hamish Dubh of Rekola

Hamish on ystävällinen ja hyvärakenteinen sonni. Ensimmäiset jälkeläiset syntyneet keväällä 2015 ja 2016 jälkikasvua tuli lisää. Hyvin vahva mustan värin periyttäjä.

Riverhill`s Highland

Suoraan tilalta mureutetut, vacumiin pakatut paistit, fileet, jauheliha ja jalosteet. Luomukotieläintilalta, eettisesti ja ekologisesti perinnebiotooppeja hyödyntäen.

Soita ja kysy lisää! 040-7267725 / Johanna

Otfried vom Eiserbachtal

Otfried eli kotoisasti Otto Möttönen oli erittäin rauhallinen ja ystävällinen sonni. Jätti tasaista, laadukasta jälkeä.  Äkillisen ja vakavan sorkkavaurion vuoksi laiduntaa vihreämmillä laitumilla....

Ylös