logo shcc

Jetta Isopahkala

Keväällä 2017 syntyneitä hiehoja 8 kpl

Nyt myynnissä keväällä 2017 syntyneet hiehot. Heitä löytyy tällä hetkellä 8 kpl, kolmella isänä Wallace of Brunnila ja viiden hiehon isä on Golly of Heli's Highland. Kaikki hiehot on jo vieroitettu emoistaan ja sen jälkeen heidät on riimukoulutettu. Kaikki ovat käsiteltäviä ja osaavat kulkea riimussa. Riimukoulutuksen yhteydessä heidät on myös loislääkitty. Ennen siirtoa uuteen kotiin kaikki hiehot myös kantakirjataan ja salmonellatestataan.

Nyt on hyvä hetki tehdä hiehokauppoja! Tästä hyväsukuisia, hyvä rakenteisia ja hyvä luonteisia hiehoja kasvamaan emoiksi.

Hiehot voidaan myydä kaikki yhdessä tai pienemmissä erissä. Soita ja kysy lisää! 

Kuvassa yksi näistä hiehoista riimukoulutuksen aikana.

Lisää tietoja eläimistämme soittamalla puh. 040-182 9977 tai s-postilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tilamme sijaitsee Sastamalan Keikyässä, katso lisää www.korventaustantila.net

 

Korventaustan tila

Highland cattle-naudanlihaa ja lihatuotteita suoraan tilalla omasta tilamyymälästä. Lihat myydään valmiiksi mureutettuina ja pakastettuina vakuumiin pakattuina.

Kotisivuiltamme löydät listan varastossa olevista tuotteista.

Tilamyymälästämme löydät myös monenlaista muuta.

Myymälä on avoinna 1.9.-31.5 lauantaisin klo 10-14. Kesä-, heinä- ja elokuussa palvelemme perjantaisin klo 14-18 ja lauantaisin klo 10-14. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Tervetuloa!

Korventaustan tila Jetta Isopahkala

Villiläntie 309, 32740 Sastamala

p. 040-182 9977, www.korventaustantila.net 

Ylös