logo shcc

Elina ja Mika Seppälä

Wuoren Mozart

Hei, tästä sinulle ensi kesäksi siitossonni!

Wuoren Mozart on lempeäluonteinen, komea sonnipoika, joka Oripään näyttelyssä elokuussa 2019 valittiin uroschampioniksi. Skottituomari Angus MacDonaldin sanoin "Mozart on todella potentiaalinen nuori eläin. Se liikkuu erittäin hyvin, sillä on erinomainen selkälinja ja kaunis pää. Kasvaessaan siitä tulee hieno sonni." Mozartia on helppo käsitellä, näyttelyssäkin se kulki hienosti riimussa 15-vuotiaan tyttäremme toimiessa esittelijänä. Kuva näyttelystä: https://hc.galleria.fi/kuvat/ORIP%C3%84%C3%84+2019/62+Wuoren+mozart.JPG

Mozartin isä on Wuoren Uranus, skottituonti Donnchadh of Miungairighin poika. Kuvan Duncanista löydät tilasonnit-osiosta. Mozartin emä Nighean Buidhe 2. of Brunnila on kaikin puolin erinomainen emolehmä.

Olemme kasvattaneet highlandeja vuodesta 2012 ja luomutilamme Hartolan Vuorenkylässä kuuluu sekä karjantarkkailuun että Nasevaan. Wuoren Mozart kantakirjataan kaupan vahvistuessa. Meillä on oma traileri, joten sonnin kuljetuskin onnistuu kätevästi.

Julkisilta facebook-sivuiltamme www.facebook.com/wuorenhighland löydät lisää kuvia ja tietoa karjastamme, muun muassa tämän videon Mozartista: https://www.facebook.com/wuorenhighland/videos/168502987784326/

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

Elina (050 5254285) ja Mika (050 336 2456) Seppälä

Wuoren Highland, Seppälän tila

Wuoren Järnefelt

Nyt myynnissä komea sonni Wuoren Järnefelt. Järnefelt on lempeäluonteinen, lihaksikas, 2-vuotias sonnipoika, joka on helppo ottaa riimuun. Järnefelt on suoraselkäinen ja hyvärakenteinen, liikkuessaankin tasapainoinen, pysähtyessään seisoo tukevasti neljällä jalalla. Järnefelt on väriltään kauniin keltainen.

 

Wuoren Järnefeltin isä on Hamish Dubh of Miungairigh, joka oli luotettava, rauhallinen, hyvärakenteinen, kestävä skottituonti. Järnefeltin emo Wuoren Liina 2. ("Lilja") on rakenteellisesti hieno harmoninen kokonaisuus, hyvä emolehmä ja sillä on ihana luonne. Lilja-emon isä taas puolestaan on skottituonti Donnchadh of Miungairigh (Duncan). Järnefeltissä yhdistyy siis molempien upeiden skottisonnien perimä. Kuvat Hamishista ja Duncanista löydät tilasonnit-osiosta.

Olemme kasvattaneet highlandeja vuodesta 2012 ja luomutilamme Hartolan Vuorenkylässä kuuluu sekä karjantarkkailuun että Nasevaan. Wuoren Järnefelt kantakirjataan kaupan vahvistuessa. Meillä on oma traileri, joten sonnin kuljetuskin onnistuu kätevästi. 

Julkisilta facebook-sivuiltamme www.facebook.com/wuorenhighland löydät lisää kuvia ja tietoa karjastamme.

 

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

Elina (050 5254285) ja Mika (050 336 2456) Seppälä

Wuoren Highland, Seppälän tila

Cliadhamh Mor vom Sunderberg

Nyt myytävänä erinomaisen varma saksalainen astujasonni, valmiina töihin 1.7.2020 alkaen!

2016 syntynyt saksantuontisonni Cliadhamh Mor vom Sunderberg, lempinimeltään George, on tuomassa uutta verta Suomeen. Georgen isä Cliadhamh Mor 3rd of Balmoral on syntynyt Englannin kuningattaren karjassa ja menestynyt hyvin näyttelyissä Saksassa (mm. champion "Hessische Bullenschau").  Äitinsä Beauty Dubh vom Sunderberg on nimensä mukaisesti kaunotar. Löydät kuvat vanhemmista liitteistä.   

George on komea, lempeä sonni, joka liikkuu ketterästi. George rakastaa kampaamista ja on kova juttelemaan. George sai kaikki lehmät tiineeksi toissakesänä rivakkaan tahtiin huolimatta hellepäivistä, mistä syystä poikimakausi keväällä 2019 oli napakka, samoin kaikki emot ovat tiinehtyneet hienosti myös kesällä 2019, nyt on kuukauden sisällä poikinut neljästätoista emosta jo kaksitoista. Georgen jälkeläiset ovat syntyneet helposti ja kasvaneet erittäin hyvin.  George astuu omalla Wuoren Highlandin tilallamme (14 lehmää) kuukauden ajan kesäkuun loppuun asti, mutta on sitten vapaa lähtemään uusiin maisemiin.

Lisätietoja Georgesta ja tilastamme: www.facebook.com/wuorenhighland

Elina Seppälä 050 5254285, Mika Seppälä 050 3362456 

Cliadhamh Mor vom Sunderberg

2016 syntynyt saksantuontisonni Cliadhamh Mor vom Sunderberg, lempinimeltään George, on tuomassa uutta verta Suomeen ja Wuoren Highlandin tilalle. Georgen isä Cliadhamh Mor 3rd of Balmoral on syntynyt Englannin kuningattaren karjassa ja menestynyt hyvin näyttelyissä Saksassa (mm. champion "Hessische Bullenschau").  Äitinsä Beauty Dubh vom Sunderberg on nimensä mukaisesti kaunotar. Löydät kuvat vanhemmista lisätiedoista.   

George on komea, lempeä sonni, joka liikkuu ketterästi. George rakastaa kampaamista ja on kova juttelemaan. George sai kaikki lehmät tiineeksi toissakesänä rivakkaan tahtiin huolimatta hellepäivistä, mistä syystä poikimakausi keväällä 2019 oli napakka, sama trendi jatkunee ensi keväänä. Georgen jälkeläiset syntyivät helposti ja ovat kasvaneet erittäin hyvin. Tervetuloa tutustumaan tilaamme!

Lisätietoja Georgesta ja tilastamme: www.facebook.com/wuorenhighland

Elina Seppälä 050 5254285, Mika Seppälä 050 3362456 

 

Wuoren Highland

Luomuylämaankarjan lihaa suoramyyntinä Hartolan Vuorenkylästä. Ota yhteyttä, Elina Seppälä 050 5254285, www.facebook.com/wuorenhighland

Ylös