logo shcc

Elina ja Mika Seppälä

Wuoren Mozart

Hei, tästä sinulle ensi kesäksi siitossonni!

Wuoren Mozart on lempeäluonteinen, komea sonnipoika, joka Oripään näyttelyssä elokuussa 2019 valittiin uroschampioniksi. Skottituomari Angus MacDonaldin sanoin "Mozart on todella potentiaalinen nuori eläin. Se liikkuu erittäin hyvin, sillä on erinomainen selkälinja ja kaunis pää. Kasvaessaan siitä tulee hieno sonni." Mozartia on helppo käsitellä, näyttelyssäkin se kulki hienosti riimussa 15-vuotiaan tyttäremme toimiessa esittelijänä.

Mozartin lisäksi meillä on kasvamassa kolme muuta keväällä 2018 syntynyttä varteenotettavaa säveltäjäpoikaa: Wuoren Sibelius, Wuoren Järnefelt ja Wuoren Vivaldi. Sibeliuksella on sama isä kuin Mozartilla (Wuoren Uranus, skottituonti Donnchadh of Miungairighin poika), Järnefeltin ja Vivaldin isä on skottituonti Hamish Dubh of Miungairigh. Kuvat Duncanista ja Hamishista löydät tilasonnit-osiosta.

Tervetuloa tutustumaan sonnipoikiin ja tilaamme!

Lisätietoja: www.facebook.com/wuorenhighland 

Elina Seppälä 050 5254285, Mika Seppälä 050 3362456

 

 

 

Cliadhamh Mor vom Sunderberg

2016 syntynyt saksantuontisonni Cliadhamh Mor vom Sunderberg, lempinimeltään George, on tuomassa uutta verta Suomeen ja Wuoren Highlandin tilalle. Georgen isä Cliadhamh Mor 3rd of Balmoral on syntynyt Englannin kuningattaren karjassa ja menestynyt hyvin näyttelyissä Saksassa (mm. champion "Hessische Bullenschau").  Äitinsä Beauty Dubh vom Sunderberg on nimensä mukaisesti kaunotar. Löydät kuvat vanhemmista lisätiedoista.   

George on komea, lempeä sonni, joka liikkuu ketterästi. George rakastaa kampaamista ja on kova juttelemaan. George sai kaikki lehmät tiineeksi toissakesänä rivakkaan tahtiin huolimatta hellepäivistä, mistä syystä poikimakausi keväällä 2019 oli napakka, sama trendi jatkunee ensi keväänä. Georgen jälkeläiset syntyivät helposti ja ovat kasvaneet erittäin hyvin. Tervetuloa tutustumaan tilaamme!

Lisätietoja Georgesta ja tilastamme: www.facebook.com/wuorenhighland

Elina Seppälä 050 5254285, Mika Seppälä 050 3362456 

 

Wuoren Highland

Luomuylämaankarjan lihaa suoramyyntinä Hartolan Vuorenkylästä. Ota yhteyttä, Elina Seppälä 050 5254285, www.facebook.com/wuorenhighland

Ylös