logo shcc
logowww
OTA YHTEYTTÄ ROTUYHDISTYKSEEN !

puheenjohtaja:pj(a)highlandcattle.fi

Suomen Highland Cattle Club ry. Jäsentiloja yhdistyksessä oli vuoden 2022 alussa 231 kappaletta. Samaan aikaan Suomessa oli noin 16 000 ylämaankarjan nautaa.

ElinajaImuri2Suomen Highland Cattle Club ry. on yhteistyössä suomalaisten maatilataloutta ja karjankasvatusta edistävien ja ohjaavien järjestöjen sekä ulkomaisten highland-yhdistysten kanssa.

logowwwYhdistykseen voi liittyä jäseneksi suorittamalla liittymis -ja jäsenmaksun.
(liittymismaksu 35,00e + v.2022 jäsenmaksu 40,00e)

Tilinumero: FI42 5154 3020 0400 74
Saaja: Suomen Highland Cattle Club ry.
Summa: 75,00e
Selite: Jäsenen ja tilan nimi sekä osoite ja puh.numero ( Tervetuloa yhdistykseen- paketin toimittamista varten)

liity jaseneksi

foorumiFoorumi on jäsenten oma keskustelukanava.
Tästä Foorumiin

Ylös
Save
Evästeiden käyttäjäasetukset
Hyväksy kaikki
Kiellä kaikki
Analytics
Työkaluja, joiden avulla mitataan sivuston tehokkuutta ja opitaan ymmärtämään sen toimivuutta.
Hyväksy
Kiellä