logo shcc

Jäsenyys

Yhdistykseen voi liittyä jäseneksi suorittamalla liittymis- ja jäsenmaksun yht. 75,00e:
(liittymismaksu 35,00e + v.2022 jäsenmaksu 40,00e)

Tilinumero: FI42 5154 3020 0400 74
Saaja: Suomen Highland Cattle Club ry.
Summa: 75,00e
Selite: Jäsenen ja tilan nimi sekä osoite ja puh.numero ( Tervetuloa yhdistykseen- paketin toimittamista varten)

Vuosittaisen jäsenmaksun maksaneena voit rekisteröityä käyttäjäksi jäsensivustoon, josta löytyy mm. hc -kasvattajien oma keskustelufoorumi. Yhdistys tiedottaa asioista ja tapahtumista nettisivuilla ja jäsenkirjeellä. Jäsenenä voit liittyä suljettuun fb-ryhmään. Jäsenetuuteen kuuluu joka toinen vuosi ilmestyvä vuosikirja.

Yhdistykseen voi liittyä myös kannatusjäseneksi.

Om du vill ha föreningens skriftliga material på svenska meddela detta till föreningen.

Liity joukkoomme!

Tervetuloa yhteisöömme - rekisteröidy ja kerro itsestäsi
Kiitos käynnistä! Toivottavasti viihdyit!
Ylös
Save
Evästeiden käyttäjäasetukset
Hyväksy kaikki
Kiellä kaikki
Analytics
Työkaluja, joiden avulla mitataan sivuston tehokkuutta ja opitaan ymmärtämään sen toimivuutta.
Hyväksy
Kiellä