Hetki, ladataan...
AJANKOHTAISTA
1.6.2023

Haikkujunnuleiri 30.6-2.7.2023

Suomen Highland Cattle Club ry järjestää kesällä Kreivilän tilalla Oripäässä haikkujunnuleirin 30.6-2.7.2023.

Leiri on suunnattu kaikille alle 18-vuotiaille haikuista kiinnostuneille junnuille. Leirin tavoitteena on puuhailla haikkuhiehojen kanssa, pestä, puunata ja taluttaa, opetella näyttelyasioita. Leiri pidetään Kreivilän tilan pihapiirissä ja päiviin kuuluu myös oleilua, syömistä, pelailua ja uimista haikkuhommien lisäksi. Yöpyminen teltoissa/tilan rakennuksissa. Paikalla on aikuiset järjestäjät ja myös aikuiset ovat tervetulleita jäämään seuraamaan ja osallistumaan päivän puuhiin lasten kanssa.

Leiri huipentuu sunnuntaina pidetävään pieneen Junior Handler-näyttelyyn, jonka tuomaroi hereford-kasvattaja Johanna Jahkola. Tämän jälkeen Johanna pitää yleisölle osallistavan workshopin jalostuseläinten, erityisesti jalostushiehojen, valinnasta. Tapahtumassa on tarjolla pientä maksua vastaan lounas.

Tarkempi leiriohjelma ja muu info lähetetään leirikirjeenä osallistujille. Jos kuitenkin jo nyt jokin mietityttää Johanna Kreivilä vastaa mielellään kysymyksiin! Ilmoittautuminen junnuleirille pe 16.6. mennessä: jkreivila@gmail.com / 050 410 7765

Leiri on avoin kaikille kiinnostuneille alle 18-vuotiaille lapsille. Yhdistyksen jäsenistön lapsilta hinta on 20 €, muilta 50 €.

Lataa tiedostoTakaisin