Hetki, ladataan...
AJANKOHTAISTA
16.1.2024

Kevättapaaminen ja sääntömääräinen vuosikokous LA 17.2. - SU 18.2.24 Etelä-Pohjanmaalla

KUTSU KEVÄTTAPAAMISEEN JA SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN

Olette lämpimästi tervetulleita Etelä-Pohjanmaalle Seinäjoelle yhdistyksemme kevättapaamiseen ja samalla sääntömääräiseen vuosikokoukseen la-su 17.-18.2.2024

Ohjelmassa on tilavierailuja, mielenkiintoista asiaa, keskustelua, hyvää ruokaa, yhdessäoloa, vuosikokous jne. Tilavierailut Kurikassa, majoittuminen ja luennot Seinäjoella.

Ilmoittautumiset 7.2.24 mennessä.

 

OHJELMA

Lauantai 17.2.2024


* Klo 10 Aloitamme tilavierailulla Kurikan keskustassa, osoitteessa Saukkokuja 1, Kurikka. Siellä sijaitsee Jarmo Kiskolan Savilahti Highland luomutila. Tutustumme tilaan, sen eläimiin ja kuulemme, mitä huomioitavia asioita tulee eteen, kun tila lopettelee karjankasvatusta.
Tilavierailulle varattu aika n. 1 h.

* Siirtyminen 6,5 km ~10 min

* Klo 11.15 Keittolounas Kurikan Lakkitehtaalla(tilausravintola ja panimo) osoitteessa Koivistonkyläntie 74, Kurikka. Meille tarjotaan kermainen lohikeitto, ruisleipää, leikkelettä, juustoa, kurkkuviipaleita ja ruokajuomana vesi. Lounaan omakustennehinta 15 €.
Erityisruokavalioasioissa olkaa suoraan yhteydessä ravintolaan juha@kurikanlakkitehdas.fi

* Siirtyminen (n. klo 13) Kurikan lakkitehtaaltatilakohteeseen 23 km ~25 min

* Klo 13.30 Tilavierailu Kurikan Jurvan puolella, osoitteessa Koskenkorvantie 501, Tainus. Siellä sijaitsee Sari ja Mika Tarkkasen Vuorusluoma Highland luomukotieläintila. Tutustutaan tilaan, sen eläimiin ja tilaratkaisuihin.
Tilavierailulle varattu aika n1h.

* Siirtyminen Hotelli Almaan Seinäjoelle n 45 min.

Hotelli Alman Uusi torni on Seinäjoen uusin hotellirakennus. Se sijaitsee matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä osoitteessa Ruukintie 4, Seinäjoki.

* Klo 15.00 Sisäänkirjautuminen hotelliin alkaa.

On aikaa hengähtää, asettua ”hotelliksi”, tavata tuttuja tai tutustua uusiinkasvoihin.

* Klo 16.45 Päivällinen. Hotellin läheisyydessä (n. 150 m)osoitteessa Kauppakatu 6b sijaitsee Valkoinen Puu Cafe& Shop. Meille on varattu sinne maittava päivällinen; Highland-lasagnea (laktoositon),vihersalaattia ja tuoretta leipää, sekä jälkiruuaksi kahvia/ teetä ja ihanaa Valkoisen Puun jälkkärikakkua. Omakustannehinta 23,90 €
Erityisruokavalioasioissa olkaa yhteydessä suoraan Valkoisen Puun ravintolaan seinajoki@valkoinenpuu.fi viimeistään 12.2.24.
Ruokailun lomassa yrittäjä Kirsi Hjelt tapaa meidät ja kertoo, mitä Highland-lasagnelle kuuluu nyt, ja millaiset ovat tulevaisuuden näkymät. Ruokailulle Valkoisessa Puussa on varattu aikaa klo 18 saakka.

* klo 18.15 kokoonnumme Hotelli Alman pihapiirissä sijaitsevaan, yli 100-vuotiaan Pollarin talon yläkerran kokoustilaan. Kokoustilassa on myös yhdistyksen tuotemyynti esillä koko tapaamisen ajan.

* Klo 18.30 alkaa iltaluento
Henri Vainio (Vainion teurastamo) ja Tanja Kyckling (yhdistyksen hallitus)avaavat meille Highlandkarjan teurastietoja. Asiaa on teuraspainoista ja painojen kehittymisestä. Dataa on esillä laajasti ja pitkältä aikaväliltä. Valitettavasti mukana on hälyttäviäkin lukuja. Kuullaan, tutkitaan ja keskustellaan.

* Klo 21 alkaen tarjolla on yhdistyksen tarjoama yöpala Pollarin talon yläkerran toisessa kokoustilassa. Ravintola toimittaa tilankylmäkaappiin alkoholittomia ja alkoholillisia juomia, josta niitä voi nauttia omakustanteisesti.


Vapaata illanviettoa keskustellen, ruokaillen ja virvokkeista nauttien.

Sunnuntai 18.2.2024


* Klo 8 eteenpäin Hotellin aamupala on tarjolla.

* Kokoontuminen Pollarin talon kokoustilaan vähän ennen klo 10

* Klo 10 alkaen käydään läpi yhteisiä asioita, yhdistyksen kuulumisia, sekä kuullaan Henri Vainion terveiset Highlandlihan ulkomaanviennin mahdollisuuksista.

* Klo 11.30 alkaen SHCC ry:n vuosikokous sekä Yhdistyksenylpeyden palkitseminen. Vuosikokouksen esityslista lähetetään jäsenille lähempänä ajankohtaa.

* Vuosikokouksen jälkeen; Kiitos kaikille osallistujille ja turvallista kotimatkaa!

Huom! Huoneiden luovutus klo 12, ellei hotelliin sisään kirjautuessa sovi myöhäisempää ajankohtaa.

 

ILMOITTAUTUMINEN & HOTELLIVARAUS:

Majoitumme Seinäjoelle Hotelli Almaan, Ruukintie4, Seinäjoki.

Majoittautumismahdollisuudet:
1hh 119 €/vrk
2hh 149 €/vrk
- lisävuoteet 30 €/hlö/vrk
- alle 4-vuotiaat majoittautuvat veloituksetta
- huonehintoihin sisältyvät aamiaiset, saunan käyttö sekä paikoitus

Jokainen varaa itse majoittumisen joko puhelimitse 06- 4215200 tai sähköpostilla alma@hotelalma.fi
Mainitkaa varausta tehdessänne ”SHCC kevättapaaminen”. Huoneiden varaukset 7.2.24 mennessä.

Ilmoittautumiset tapaamiseen Sari Tarkkaselle sähköpostiin vuorusluoma@gmail.com 7.2.2024 mennessä.
Kertokaa osallistutteko tilavierailuille, omakustanteiseen lounaaseen Lakkitehtaalla, omakustanteiseen päivälliseen Valkoisessa Puussa sekä yhdistyksen tarjoamalle iltapalalle hotellilla.

Nähdään tapaamisessa!

Lataa tiedostoTakaisin